SERIOUS GAMING
EEN VERFRISSEND LEERPROCES

Spelen is een uitstekende manier om bepaalde dingen te leren. Daarnaast kan Serious Gaming ook gebruikt worden om op een verfrissende manier naar de oplossing voor uw probleem toe te werken.

WAAR WORDEN DEZE ``SERIEUZE SPELLEN`` ZOAL VOOR GEBRUIKT?
SAMENWERKEN AAN EEN GEZAMENLIJKE DOELSTELLING

Met name bij trajecten waarbij meerdere partijen, met elk hun eigen agenda, met elkaar moeten samenwerken aan een gezamenlijke doelstelling. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten van een windmolenpark: met behulp van een Serious Game kan er gespeeld worden met de verschillende opstellingen van de windturbines. Ook kunnen de visualisaties uit de tool gebruikt worden om de omwonenden de verschillende opstellingsvarianten te laten zien.

IS HET ALLEEN TE GEBRUIKEN VOOR GROOTSCHALIGE PROJECTEN?
SERIOUS GAMING KAN OOK WORDEN TOEGEPAST OP DE KLEINE SCHAAL

Bijvoorbeeld aan het inrichten van een park: met behulp van een Serious Game kunnen omwonenden op een speelse manier zelf hun ‘virtuele’ park inrichten of stemmen op alternatieve ontwerpen. Op basis van alle opgeslagen ontwerpen krijgt de gemeente inzicht (statistieken) over hoeveel bankjes en groen de omwonende in hun park willen hebben. Misschien zit er al zelfs direct een bruikbaar ontwerp bij!

Bij bijvoorbeeld de verkaveling van een nieuwbouw plan: door het toepassen van Serious Gaming kunnen omwonenden op een leuke en originele manier worden ingeloot.

WIJ WERKEN O.A VOOR:
UW PROJECT VRAAGT OM GEPRESENTEERD TE WORDEN MET KWALITEIT
Wilt u weten wat ArchiVision voor uw project kan betekenen? - Stuur ons een bericht!