VIRTUELE MAQUETTE
ALSOF JE ER MIDDENIN STAAT

Met een Virtuele Maquette kan uw doelgroep alvast een kijkje te laten nemen in iets wat nog niet gerealiseerd is. Dit kan gaan om een enkele nieuwbouw woning, maar ook om een complete nieuwbouwwijk. Het is alsof je er middenin staat.

HOE WERKT HET PRECIES?
EEN VIRTUELE WANDELING

De woning (of woonwijk) wordt in 3D door ons nagemaakt en aangekleed. Als kijker ga je met behulp van een joystick op ooghoogte (of vogelvlucht) door de maquette. Desgewenst kunnen we vanuit de virtuele Maquette ook animaties maken. Deze kunt u bijvoorbeeld op Youtube of op de projectwebsite plaatsen.

WAARVOOR KAN IK EEN VIRTUELE MAQUETTE INZETTEN?
VOOR VERSCHILLENDE PROJECTDOELEINDEN
ONTWERPPROCES

Neem samen met wethouders een virtuele rondleiding. Ideeën worden direct begrepen omdat men naar beelden kijkt; niet naar teksten die verkeerd geïnterpreteerd kunnen worden. Daarnaast kunnen eventuele op- en aanmerkingen makkelijker gecommuniceerd worden: men kan namelijk iets concreets aanwijzen.

PRESENTATIE

Vul uw presentatie aan met een virtuele wandeling en til uw presentatie naar een hoger niveau. U kunt bijvoorbeeld simpel schakelen tussen de verschillende BIM modellen in het project: installatie, constructie en architectuur.

WORKSHOP

Laat geïnteresseerden alvast een virtueel inkijkje nemen van hun woning en/of woonwijk, nog voordat deze gerealiseerd worden. Is de workshop voorbij? Zet de Virtuele Maquette dan bij de makelaar neer!

KAN IK IN EEN VIRTUELE MAQUETTE IEDERE DEUR OPENEN?
EEN VIRTUELE ABSTRACTIE

In theorie kan het: alle deuren kunnen open. Echter, betekent dat wel dat u voor zo’n maquette een stevige computer moet hebben. Maak bij voorkeur een abstractie van de werkelijkheid; u laat dan wel alles zien, maar elke deur hoeft niet per se open te kunnen. Mocht u hierover vragen hebben: we geven u graag alle informatie die u wenst!

WIJ WERKEN O.A VOOR:
UW PROJECT VRAAGT OM GEPRESENTEERD TE WORDEN MET KWALITEIT
Wilt u weten wat ArchiVision voor uw project kan betekenen? - Stuur ons een bericht!